24 Dec 2012

New Year's Storytime / Novogodišnje Vreme za priču


This is the poster for our New Year's Storytime in our local library, that was held last saturday. I startedthis storytime programme last year, and until now it's been a success! The most beautiful thing about the whole thing - is a small community of beautiful people - parents and children - that is growing bigger and prittier.
For our New Year's Storytime we had a story Findus at Christmas written by Sven Nordquist. Here are some photos to show the atmosphere.

Ovo je plakat za novogodišnje Vreme za priču, koje je održano prošle subote. Program Vreme za priču je pokrenut prošle godine u dečjoj biblioteci ,,Čika Jova Zmaj" u Beogradu i do sada je imao puno uspeha. Najlepše u celoj ovoj akciji jeste predivna zajednica - roditelja i dece - koja se širi i raste. U okviru novogodišnjeg Vremena za priču ispričana je priča Petson slavi Božić švedskog pisca Svena Nordkvista, a u pripovedanju priče su učestvovali svi - i deca i roditelji. Evo nekoliko fotografija da dočaraju atmosferu.No comments: